Donationer

Botaniska trädgården är en populär oas mitt i Lund och samtidigt en viktig kunskapsbank. Tusentals arter från världens alla hörn trängs i den åtta hektar stora trädgården.
Trädgården bedriver en bred verksamhet inom områdena botanik, hortikultur och miljövård – inte bara för universitetet utan också för skolor och allmänhet. Trädgården tjänar även som en rogivande park och inspirerande idékälla för fler än 500 000 årliga besökare.
Externa bidrag är viktiga för att kunna utveckla intressanta, pedagogiska miljöer och för att fortsatt kunna visa upp en prunkande blomsterprakt.

bänk i växthus

Skänk pengar via Swish

Swisha ditt bidrag till 123 693 62 49 och märk din gåva med ”Botan”

Vill du donera till ett specifikt ändamål har vi dessa projekt igång:
”Blommande trädgård” 1 000 kr
”Barn i Botan” 3 000 kr
”Plantera ett träd” 5 000 kr
”Växtbelysning” 10 000 kr

Swisha din gåva och märk med projektnamn.

Skänk pengar via bankgiro

Sätt in ditt bidrag på bankgiro 5051-4728. Märk din gåva med ”Botan”. Ange gärna även avsändare och kontaktuppgifter för återkoppling om hur din gåva gör nytta.

Bente Eriksen

Föreståndare