Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Evenemang i trädgården

Botaniska trädgården erbjuder aktiviteter i form av visningar, workshops och utställningar hela året. Vi har även program riktat mot barn och ungdomar. Alla årets aktiviteter kan du finna i vårt kalendarium, där du även enkelt kan boka din biljett till vart evenemang.

Klicka här för att komma till vårt kalendarium där du kan hitta alla årets event.

Det är helt gratis att besöka Botaniska trädgården, både ute i trädgården och inne i våra växthus. Vill du följa med på visningar eller delta i kurser tar vi ut en avgift för detta. Som LU anställd går du gratis på alla våra visningar.

Visningar

Under perioden april - juni ges guidade visningar som du kan boka in dig på via vårt kalendarium. Tema varierar efter vad som är intressant och fint i trädgården för perioden. Biljett för guidad visning kostar 100 kr. Är du senior 60 kr. 

Workshops

Under året erbjuder vi ett antal workshops där både odlare och botanist är med! De kommer finnas i vårt kalendarium där du även köper biljett.

Utställningar

Våra utställningar som kommer under året utförs av våra botanister. Vi har inga avgifter för att ta del av dessa.

 

Är du företag, skola eller organisation som vill boka en egen visning klicka nedan för mer information.