Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Guidade visningar i appen

Botaniska trädgården har i samarbete med Visit Lund tagit fram tre olika guidade visningar i trädgården. Dessa kan du gå i egen takt. Du väljer själv om du vill lyssna på turerna eller läsa korta informationstexter. Turerna är följande:

Utforska Botan: 

I denna visning kommer du att få utforska trädgården. Oavsett om du är trädgårdsentusiast eller bara nyfiken att uppleva något vackert, är denna visning perfekt för dig

Förhistoriska växter: 

Utforska växter som fanns redan när dinosaurierna levde. I trädgården finns fantastiska växter som har funnits på jorden i miljontals år.

Ekorrstigen (för barnen): 

I Botaniska trädgården bor det en ekorre som heter Ville Vitsvans. Välkommen att gå runt i trädgården och undersöka några spännande träd och platser som Ville gärna berätta mer om!
 

Ladda ned appen gratis genom att söka Visit Lund där du brukar ladda ned appar.

Visit Lund app

 

Kontakt

Boka visning:
Epost: botan [at] botan [dot] lu [dot] se
Telefon: +46 46-222 73 20