Donationer 2018

Donationer till Botaniska trädgården
Under 2018 har Botaniska trädgården tacksamt tagit emot flera donationer.

”Till minne av Knut”. En anonym donator har donerat medel till en skugghall som färdigställdes under året.
”Till minne av Gunvor". Samma anonyma donator har även donerat medel till tulpanlökar och löksättning under hösten.

"Till minne av Hans-Eivert Hansson". En anonym donator har genom Botans vänner donerat den vackra ormbunkssoffan med skylt i Palmhuset i växthusen.
Samma anonyma donator har även genom Botans vänner donerat kejsarträdet som sätts i jorden i höst, söder om växthusen.

LMk-stiftelsen har gett trädgården medel till en utbildningsresa för personalen till annan europeisk botanisk trädgård.

Vänföreningen Botans Vänner har donerat medel till två miljövänliga gräsklippare, avfuktare och fläkt till kaktusrummet i växthuset, köttätande växter till växthuset, växter, frön, krukor samt produktion och tryckning av årskalender för 2019 att säljas i butiken.

Stort tack för donationerna!