Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Utställningar 2021

kokosnöt med blad svart bakgrund

Vinterutställning - Fantastiska frön! -STÄNGD!

Utställningen pågår 28 november - 31 januari 2022

Vad är ett frö? Ett komplett startpaket redo att möta omvärldens prövningar! Utvecklingen av fröet revolutionerade livet på jorden och vi gick från en värld av mossor och ormbunkar till värld av blommande växter och barrträd. Detta skedde för ca 350 miljoner år sedan och ända sedan dess har fröväxterna dominerat på jorden.

Se den lilla utställningen om frön i Östra orangeriet, öppet tis-sön kl 11-15 (stängt julafton, juldagen, nyårsafton, nyårsdagen).