PRAO (ges ej för närvarande)

Du som går i grundskolan kan ansöka om att få en veckas praktik vid Botaniska trädgården i Lund.

Dina arbetsuppgifter varierar efter växtsäsongen. Utöver något praktiskt arbete får du vara med och förbereda den undervisning som sker av skolklasser i trädgården, prova experiment, fotografera växter och medverka i Botaniska trädgårdens sociala medier.

Du ansöker om praktikplats via mail till magnus [dot] nyquist [at] botan [dot] lu [dot] se

sticklingar

ös

Affisch och växtillustrationer gjorda av PRAO-elever. Du har möjlighet att jobba med kreativa, konstnärliga uppgifter under din PRAO-tid.

SK